ЗНО з англійської 2020: факти та дати

Кожен рік зростає кількість абітурієнтів, які обирають англійську серед предметів ЗНО. Тому ми вирішили розібратися з ключовими датами та фактами незалежного оцінювання з англійської, які варто не упустити абітурієнтам 2020 року.

  • Іспит у 2020 році відбудеться 2 червня. Реєстрація на тестування буде відкрита з 3 лютого по 24 березня 2020 року.
  • Програма, за якою буде складений тест, не змінилася в порівнянні з минулорічною - ви можете ознайомитися з нею на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
  • Як і того року, тестування пройде за двома рівнями: B1 (звичайна шкільна програма) та B2 (профільні класи та навчальні заклади).

Формат ЗНО минулих років показав, що тестування багато в чому подібне до міжнародних екзаменів з англійської, таких як IELTS або B2 First (FCE). Прочитати більше про формат ЗНО-2019 можна у нашому блозі.

Окрім цього, ви можете зареєструватися на курси підготовки до ЗНО, які розпочнуться в ILC вже в кінці жовтня і триватимуть до кінця травня. Останнє, підсумкове заняття відбудеться за лічені дні до іспиту, а це значить, що ваші знання під час тестування будуть свіжими, а ви почуватиметеся більш впевнено. Дізнатися про розклад та особливості навчальної програми ви можете на сторінці курсу.

Ми готуємо до ЗНО як за рівнем B1, так і B2. Дізнатися свій мовний рівень можна швидко та безкоштовно - просто запишіться на тестування в одному з офісів ILC (на КПІ або Оболоні).

Чекаємо на вас!