Як швидко вивчити англійську?

Як швидко можна вивчити англійську мову з нуля: кілька простих, але дієвих рекомендацій

Для 375-ти мільйонів людей англійська мова є рідною, і приблизно для такої ж кількості - другою. А яка кількість людей по всьому світу пристрасно мріє освоїти лексику і граматику англійців, навіть уявити складно! Однак між задумкою і її реальним здійсненням належить виконати довгий шлях і подолати не одну перешкоду.

Відразу обмовимося: не варто сліпо вірити барвистим рекламним проспектам і оголошенням в Інтернеті. Так, часом вони обіцяють небачені результати вже через кілька тижнів або місяць регулярних занять. Так ось: це абсолютно неможливо. В середньому на кожну сходинку (Beginner, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate та інші) йде від 6-ти до 9-ти місяців.

Однак бувають ситуації, коли якісно і легко вивчити англійську мову потрібно швидше. Наприклад, Ви збираєтеся незабаром їхати за кордон. В цьому випадку до уроків з викладачем стоїть «підключити» ще кілька ефективних методик.

П'ять простих способів, які допоможуть заговорити на іноземній мові швидше

Якщо до курсів в International Language Centre додати кілька нескладних, але дійсно ефективних методик, то вивчення зарубіжної лексики і граматики буде набагато ефективніше. Отже, найшвидший спосіб вивчити англійську мову - це регулярні заняття з викладачем + застосування на практиці наступних рекомендацій: ·

Не розслабляйтеся навіть в ті дні, коли немає уроків з педагогом - вивчайте іноземну вдома самостійно, мінімум по дві години.
Займайтеся за сучасними автентичним посібниками - це дасть можливість освоїти «живу» мову.
Пориньте в мовну середу «з головою» - встановіть на мобільний телефон спеціальні навчальні програми, слухайте радіопередачі, дивіться фільми і читайте на мові, яку прагнете освоїти.
Думайте іноземною - почніть з найпростіших, часто повторюваних думок типу "Щось я зголоднів - I feel like eating" і "На сьогодні вистачить - Let's call it a day", поступово переходячи до більш складних конструкцій.
Спілкуйтеся з носіями - якщо друзів, з якими можна попрактикуватися немає, можна зробити це в чаті або на зарубіжному форумі.

Як бачите, ефективний спосіб вивчення англійської мови - це зовсім не диво і не барвисті рекламні обіцянки, а щоденна, копітка праця. Зате і результат такого підходу до навчання буде приголомшливим!